Légi katasztrófa okozása miatt perelték be az Apple-t

2018. május 14.
3.3621
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Megdöbbentő ügyben indult per az Apple ellen, a főként a bulvárvilágban gyakori forrásként emlegetett TMZ magazin ugyanis úgy értesült, hogy a vállalatot most egy légi katasztrófa miatt vehetik elő, amit egy szakértő szerint egy túlmelegedett készülékük okozott.

Az eset még 2016. május 19-én történt, amikor az Egyptair egyik Párizs és Kairó között közlekedő járata a Földközi-tengerbe csapódott, aminek részeként a 66 utas mindegyike elhunyt, és mint később kiderült, a gépen tűz keletkezett, amit hiába próbált eloltani a személyzet, a lángok túl nagyra híztak, ami a repülő lezuhanásához vezetett.

Már tavaly is felmerült, hogy a tüzet egy iPhone 6S vagy egy iPad Mini idézte elő, melyeket a gép másodpilótája meghibásodott kábellel próbált meg feltölteni, és ez a kábel melegedett túl annyira, hogy végül kigyulladt, ezzel megpecsételve a repülőgép sorsát.

A TMZ úgy tudja, hogy az áldozatok családjai összefogtak és pert indítottak az Apple, illetve a légitársaság ellen is, hogy így szolgáltassanak igazságot elhunyt szeretteiknek.
2 hozzászólás

Harder

11 hónapja, 4 napja

Most nem akarom menteni az Applet, ez bármelyik gyártónál gáz lenne, de hogy lehet egy pilóta annyira felelőtlen hogy szakadt kábellel tölt? Amikor tudvalevő hogy milyen problémát okozhat.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 4 napja

De nem az Apple tehet arról h a kábel rossz. Gondolom össze vissza törte és egy idő után elhasználódott és ez lett a vége. Eleve nem értem miért van a pilótánál telefon meg iPad. Ő vezessen.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink