Legalább 3 millió új felhasználót hozott a Telegramnak a Facebook leállása

2019. március 15.
3.7681
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Érdekes következményei voltak a Facebook eddigi legnagyobb leállásának, a közösségi oldal ugyanis több mint 10 órán keresztül masszívan akadozott világszerte, és sok helyen még mindig panaszkodnak rá néhány hiányosan működő opció miatt.

Bár a szolgáltatás kiesése Zuckerbergéknek nem tett túl jót, azonban a Telegramnak annál inkább, Pavel Durov ugyanis egy interjúban bejelentette, hogy a Facebook leállását követő 24 órán belül legalább 3 millió új felhasználóval gazdagodott az üzenetküldő applikáció, sőt még egy kis megjegyzést is odaszúrt a bénázó portál számára, mely szerint nekik rendes adatvédelmük van, hovatovább elég helyük is akad mindenki számára.

Bár a Telegram vezére konkrétan nem jelentette ki, hogy a Facebook leállása az oka annak, hogy applikációjukon megugrott a felhasználók száma, azonban a TechCrunch által megszólaltatott egyik munkatárs szerint a botrányok vagy a hasonló leállások idején mindig jelentősebb mértékben megugrik új felhasználóik létszáma.

A Telegram egyébiránt már tavaly 200 millió havi aktív felhasználóval büszkélkedett, vagyis nem voltak rászorulva a Facebook bénázására, de azért biztosan ők sem allergiásak a pénzre.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Egyesek milyen jól járnak mások bal****ságával!

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez a Telegram nem egy chat alkalmazás?

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

De miért mentek épp a Telegramra? Ezt nem értem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink