Lefagyasztották, kidobták az erkélyről, de kibírta az iPhone X!

2017. november 15.
7.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Vannak töréstesztek, melyek valóban megmutatják, hogy egy éppen megjelenő okostelefon miként viseli a karcolásokat és a megpróbáltatásokat, de az EverythingApplePro Youtube csatorna most egy olyan kísérletet végzett el, aminek egyszerűen semmi értelme.

A csatorna mögött álló fiatalember ugyanis kattant egyet, és úgy döntött, hogy fog egy iPhone X-et, az beleteszi egy nagy tál vízbe, 12 órára lefagyasztja az egészet -35 Celsius fokon, majd felviszi a második emeletre, és a tömböt ledobja a betonplaccra.

Az egészben azonban tudjátok, hogy mi a leginkább megdöbbentő? Nem az, hogy megtették, hanem az, hogy szerencsétlen készülék karcolásokkal megúszta az egész mutatványt! Ha nem hiszed el, íme a bizonyíték:

4 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 11 hónapja és 22 napja

Miért fagyasztotta le? meglepett smiley Én ezeket frankón nem vágom.

válasz erre

Levi87

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Értelmes teszt.

válasz erre

TEchie

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ezeknek sosem látom értelmét, de oké hogy ilyen is van. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Hülye teszt. Jól viseli a fagyasztást, de az ütést a jég miatt bírta ki. Láttam youtuben vállmagasságból elengedett Iphone X-et, Elsőnek a hátuljára érkezett, végigrepedt. Utána az elejével engedték el, akkor a kijelző tört be és habár még látszottak a dolgok, de nem reagált normálisan az érintésre. Ezt a magasságot jég nélkül jobban megszenvedte volna.

válasz erre