Leegyszerűsített profilválasztót adott ki a Google a Chrome böngészőhöz

2021. március 02.
71.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google végre valahára kigördíti a leegyszerűsített profilválasztó funkcióját, amivel jócskán meg fogják könnyíteni a továbbiakban azoknak az életét, akik többen használnak egy hardvert, és rendszeresen kell cserélniük a profilokat.

Mostantól, ha több profilt állítunk be, akkor minden egyes alkalommal, amikor újraindítjuk a Chrome-ot, megjelenik egy profilválasztó, amely arra kér, hogy válasszunk felhasználót, vagy böngészhetünk akár vendégként is. A Chrome arra is felszólít, hogy váltsunk profilokat, vagy hozzunk létre újat. Amikor új profilt hozunk létre, akkor egyetlen kattintással kiválaszthatjuk annak színét is.

Az új frissítés magában foglalja a Chrome Olvasási lista funkciójának kibővítését is, amely korábban csak az iOS alkalmazásra korlátozódott. Mostantól elmenthetjük a cikkeket későbbi olvasásra a Chrome androidos és asztali verzióiban is.
3 hozzászólás

TEchie

3 éve, 4 hónapja és 23 napja

Szerintem ez bonyolultabb mint eddig a jobb felső sarok.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ha nem teszik kikapcsolhatóvá ezt a funkciót, biztosan nem fogok Chrome-ot használni. Már így is második a gépemen csak, de így még telepítve sem lesz.

válasz erre

Porthos

3 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez nagyon gáz. röhögő smiley

válasz erre