LED értesítési támogatást kap a Windows Phone?

2015. március 17.
1.2301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Napvilágot látott néhány Windows 10 (mobil) képernyőkép, melyek alapján úgy tűnik, az újítások között fog szerepelni az értesítő LED fény támogatása is.

Androidos készülékeken már jórészt kötelező funkció, de a Windows Phone-os készülékeken és az iPhone esetében még nem találkozhattunk LED-es értesítőfénnyel.

Ugyan az iOS esetében nem tudunk előrelépésről ez ügyben, de néhány kiszivárgott Windows Phone 10 képernyőkép alapján az ehhez szükséges hardverrel rendelkező készülékeken a Windows Phone 10 (hivatalosan egyelőre Windows 10 for Phone) támogatni fogja a LED jelzőfény használatát értesítésekhez.



Ez nyilván azt jelenti, hogy a jövőben bemutatásra kerülő Windows 10-et futtató telefonok egy része rendelkezni fog LED jelzőfénnyel (talán már a következő - még be nem mutatott - Lumiák némelyikén is láthatunk majd ilyet)



Azonban a képernyőképekből nem csak ezt tudtuk meg! Úgy tűnik, a következő Windows Phone 10 verziók egyike az elsődleges fiók (amivel a telefonon először bejelentkeztünk) visszaállítását is lehetővé teszi (eddig ez csak a telefon teljes visszaállításával történhetett meg).



A felületen is látszódnak az átalakítások: egyre több helyen jelennek meg az új vezérlők, mint a névjegyek hozzáadásánál és a környezeti (jobb-klikkes - mobil esetében hosszú nyomva tartással előhívott) menük esetében. Az eddigi négyzet alakú profilképek helyett több helyen a kör alakúak jelennek meg (ahogy ezt például a Windows 10-es start menüben is láthatjuk).

A képernyőképeken látható Windows 10 verzió úgy tűnik, nem válik majd elérhetővé a Windows Insider program résztvevői számára (nyilván hibák miatt), így ezeket a funkciókat legfeljebb csak egy későbbi verzióban láthatjuk majd.

Forrás: WindowsMania | Neowin
nincs még hozzászólás