Láttál már okostelefon-bemutatót egy vadászgépen? Pedig már ilyen is van!

2016. november 29.
4.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Túlzás nélkül megszületett minden idők legőrültebb okostelefonos bemutatója, ami az új OnePlus 3T-hez köthető, amelyet a cég által felkért ismert YouTube-os, Jake Paul egy cseh MIG-15-ös vadászgéppel való száguldozás során csomagolt ki és prezentált a rajongók számára.

Az alapötlet az volt, hogy a OnePlus gyártója feldobja egy kicsit az unalmas unboxing videókat, ami olyan jól sikerült, hogy az alábbi felvételt bizonyára sokáig emlegeti majd a szakma azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne felülmúlni valamiképpen.

Habár Paul korábban még soha nem ült vadászgépen, ennek ellenére meglepően jól bírta a gyakran hatszoros gravitációt, aminek során csak egy kis kiabálásra tellett tőle, de összességében egy derekas bemutatót tartott, sőt mi több, közben még szelfizni is tudott a készülékkel.

Érdekesség, hogy a Snapdragon 821-es processzort és 6GB RAM-ot rejtő OnePlus 3T kapcsán nem ez az első őrült bemutató, hiszen például a gyártó indiai részlegének vezérigazgatója egy kis bungee jumping során ordította bele a rajongók arcába a telefon ottani megjelenési dátumát.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

techiii írta:
röhögő smiley nem semmi, bár nem sok értelme van
A sima OnePlus 3T kicsomagolást megnézted volna? röhögő smiley Most már nem csak egy telefon neked a sok közül, hanem amit valami egy állat cég kicsomagolt egy vadászgépen. röhögő smiley

válasz erre

techiii

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

röhögő smiley nem semmi, bár nem sok értelme van

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Hatalmas! röhögő smiley

válasz erre