Laptop és TV bemutatását tervezi jövő héten a Honor

2020. május 14.
9.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb termékkategóriával szeretné bővíteni portfólióját a Honor, akik a Huawei almárkájaként bejelentették, hogy május 18-án, azaz jövő héten hétfőn több újdonságról is lerántják majd a leplet, melyek között még televíziót is találhatunk majd.

Bár a Honor kínálatában eddig is találhatunk fitneszkarkötőket, okosórákat, fülhallgatókat, sőt laptopot is, azonban a hírek szerint a cég hétfőn egy ritkábban támogatott termékkategóriát támogatna meg, Honor Vision Pro név alatt ugyanis bemutatnak majd egy vadonatúj televíziót.

Hogy a készülék egy okos TV lesz vagy sem, azt egyelőre még nem tudni - nyilvánvalóan igen -, de jelenleg érkezésének hírén kívül semmi mást nem is tudunk róla. Ami még biztos, hogy a tévé mellett lerántják a leplet a Honor MagicBook PRO laptopról is, ami a MagicBook 14 és 15.6 utódjaként nagyobb teljesítményt kínál majd a felhasználóknak.

Az esemény magyar idő szerint 2020. május 18-án, 14 órakor veszi kezdetét.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

login_password

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ha lesz tévé akkor majd jönnek a szövegek, hogy mindenkit megfigyel a kínai állam.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez a tévé már nagyon régóta emlegetve van, de csak nem akar jönni. mosolygó smiley Ha most tényleg lesz, nagyon kíváncsi leszek az árára.

válasz erre

Tommy

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Tévére kíváncsi leszek.

válasz erre