Laptop és hibrid is készül a Huawei műhelyében

2017. április 13.
3.5361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A hordozható számítógépek piaca sokat fejlődött az elmúlt néhány évben és megjelentek olyan gyártók is, amelyek korábban más területen voltak érintettek, de a hibrid megoldások előretörése és a szakmai tapasztalatok megszerzése már előttük is megnyitotta az utat.
 

Egyre több mobilgyártó foglalkozik például laptopokkal és 2 az 1-ben megoldásokkal, melyek főként a Microsoft operációs rendszerét kapják meg, hiszen így lehet őket igazán munkára is ajánlani. Nemrég Evan Blass, a híres szivárogtató rántotta le a leplet a Huawei érkezőben lévő újdonságairól, melyek között stabil ultrabook-ot és kiszedhető kijelzős hibridet is találunk.

Laptop és hibrid is készül a Huawei műhelyében - 2. kép

A Huawei MateBook D, X és E hármasa vélhetően az Intel friss processzoraira és a velük együtt csomagolt grafikus gyorsítókra épül, így hatalmas erőre ne számítsunk. Sajnos a kínaiak az elmúlt időszakban az árazás kapcsán is a legnagyobbakkal akarnak versenyezi, ami nem túl jó előjel, de reméljük, hogy a MateBook család új tagjai jó ár/érték arányukkal tűnnek majd ki a mezőnyből.
2 hozzászólás

VDemon

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Komolyan mondom, sok sikert nekik, de olyan elborult áraik vannak néha hogy csak pislogok. Faragni kéne azokon rendesen...

válasz erre

Kileah

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Bizony, nagyon elszállt árakkal a Huawei. Okosabb lenne normális áron elterjedni aztán majd lehet emelgetni fokozatosan szép lassan.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink