Landolt a KDE Plasma 5.10

2017. május 30.
3.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ahogy az várható volt, illetve ahogy azt előre tervezték, május 30-án, tehát ma, megérkezett a KDE legújabb verziójú asztali környezete, a Plasma 5.10-es változata, amelyet nagyon vártunk, de már minden tulajdonságot ismerünk.

Azok után, hogy a csapat két és fél héttel ezelőtt elindította a béta státuszt a legújabb Plasma fejlesztésében, egyre sűrűbben tudtuk vágni a centiket, hiszen minden jel arra utalt, hogy minden a legnagyobb rendben van és pontosan fog érkezni az 5.10, és nem kellett csalódnunk.

A KDE Plasma az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb asztali környezet a Linux világában, így minden egyes verzió ugrással magasabbra teszik a lécet, így mi is mindig nagy örömmel várjuk az újdonságokat. Abból pedig van bőven, igaz, a legnagyobb változásról, a Folder view dekstop-ról már beszámoltunk itt, így nem ismételnénk önmagunkat.

További finomítások is történtek, melyekről hosszasan lehetne írni, de az összképet tekintve bizonyos, igen hasznos megújulások kicsit Windows-osra sikeredtek, bár ezt ki ki döntse el maga, itt hagyunk egy rövid bemutatkozó videót.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 26 napja

Na ennek sokan örülnek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink