Kuo szerint az Apple első AR headsetje egy Mac erejével fog bírni

2021. november 26.
87.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple első AR headsetje 2022 negyedik negyedévében fog megjelenni Ming-chi Kuo elemző kutatási jegyzete szerint - Kuo még márciusban azt jósolta, hogy a headset valamikor jövőre fog megjelenni, most pedig további technikai információkkal is szolgál az eszközről.

A headset Kuo szerint két processzorral fog rendelkezni, az egyik az M1-gyel azonos szintű számítási teljesítményű, a másik pedig egy alacsonyabb szintű chip lesz, amely a különböző szenzorok bemenetét kezeli. Kuo szerint például a headset legalább 6-8 optikai modullal rendelkezik, hogy egyidejűleg folyamatos videónézetű AR-szolgáltatásokat nyújtson. A headset állítólag két 4K-s OLED mikrokijelzővel is rendelkezik a Sony jóvoltából.

Kuo szerint a headset Mac szintű számítási teljesítménye, a független működtetés képessége és az alkalmazások széles skálája olyan tényezők, amelyek megkülönböztetik a versenytársaktól. Az eszközről szóló különböző jelentések nem egyeznek abban, hogy teljesen független lesz-e, vagy egy iPhone-ra vagy egy külön processzoros dobozra támaszkodik majd a tartalom streameléséhez.
3 hozzászólás

Levi87

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Megint egy valag pénzem megy majd el. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Amilyen kis procikat csinálnak már, el is hiszem.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Akkor ehhez nem fog kelleni a gép.

válasz erre