Kuo szerint a harmadik negyedévben esedékes az AirPods 3 érkezése

2021. március 16.
21.6031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét megszólalt az Apple tervei kapcsán Ming-Chi Kuo, aki elmondta, hogy információi szerint a gyártó 2021 harmadik negyedévében tervezi csupán az AirPods 3 megjelenését - erre utalnak legalábbis a tömeggyártáshoz kapcsolódó információk.

Ez természetesen még nem zárja ki egyértelműen, hogy a március 23-án esedékes nagy Apple eseményen ne legyen ott az AirPods 3, ellenben a gyártóra nem jellemző, hogy hónapokkal a premier előtt mutogatnának egy hardvert, tehát amennyiben Kuo információi ismét helyesek, akkor most még nem igazán vehetjük szemügyre a fülhallgató legújabb generációját.

Az AirPods 3 kapcsán egyébiránt úgy hírlik, hogy teljesen hasonló kialakítással rendelkezik majd, mint az AirPods Pro, de azért lesznek változások, például nem számíthatunk szilikon füldugókra, sőt ANC-re sem, noha ennek ellenére igazi térbeli hangzás vár majd ránk a használatakor.
elmondta, hogy információi szerint a gyártó 2021 harmadik negyedévében tervezi csupán az AirPods 3 megjelenését - erre utalnak legalábbis a tömeggyártáshoz kapcsolódó információk.'>
4 hozzászólás

inkognito

3 éve, 3 hónapja és 16 napja

Kíváncsi leszek milyen újdonságot hoz. Szerintem lesz már színes is.

válasz erre

Levi87

3 éve, 3 hónapja és 16 napja

Nem baj, kivárjuk. mosolygó smiley Idén cserélek.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 3 hónapja és 16 napja

Most is bemutatnak valamit? meglepett smiley Na, kíváncsian várom.

válasz erre

muki

3 éve, 3 hónapja és 17 napja

Menetrendszerűen.

válasz erre