Kuo szerint a 2022-es iPhone-sorozatból kimarad a Mini variáns

2021. április 14.
49.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2022-es iPhone-sorozat jelentős változásokat fog eszközölni a kamerarendszerben - állítja Ming-chi Kuo elemző a MacRumors és az AppleInsider által közzétett jegyzetben, lévén Kuo szerint a csúcskategóriás iPhone-ok - feltehetően a Pro sorozat - egy nagyobb, 48 megapixeles érzékelőt fognak használni az elsődleges kamerához.

Az elemző azt feltételezi, hogy a 2023-as iPhone elkezdheti majd használni a képernyő alatti Face ID szenzorokat, hogy megszabaduljon a kivágástól.

A 48 megapixeles érzékelők évek óta elterjedtek az androidos telefonokban, de állítólag ez az alkatrész nagyobb lesz, mint a legtöbb. Ez Kuo szerint 1 / 1,3 hüvelykes érzékelő lesz, 1,25 mikrométeres pixelmérettel. Ez kisebb, mint az iPhone 12 Pro Max 1,7 mikrométernyi pixelje, de Kuo szerint az ekvivalens pixelméret inkább 2,5 mikrométer lesz, ha az érzékelőt 12 megapixeles képekhez használják.

Kuo továbbá arra számít, hogy a nagyobb felbontású érzékelő lehetővé teszi majd a 8K videofelvételt is. Ezenfelül Kuo arra is utalást tesz, hogy szerinte nem lesz Mini kiadvány az új lineupból.
jegyzetben, lévén Kuo szerint a csúcskategóriás iPhone-ok - feltehetően a Pro sorozat - egy nagyobb, 48 megapixeles érzékelőt fognak használni az elsődleges kamerához.'>
4 hozzászólás

Porthos

3 éve, 3 hónapja és 6 napja

Évek óta ezt mondja az arc. röhögő smiley Egyszer csak bejön.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 3 hónapja és 7 napja

Minek 48mp...

válasz erre

Levi87

3 éve, 3 hónapja és 7 napja

Mondjuk engem nem érint, de meglep.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 3 hónapja és 7 napja

Érdekes pedig nagyon megy nekik! meglepett smiley

válasz erre