Különleges kiadást kapott a Samsung Gear S3 Frontier

2017. augusztus 01.
3.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piaca sokban hasonlít a táblagépekéhez, hiszen a kezdeti lendület viszonylag hamar alábbhagyott és jóformán csak az Apple képes komoly profitot, újítást és piaci részesedést felmutatni.

Az amerikai óriás például jól felismerte, hogy az okosórák nem csak menő tech cuccok, hanem divatos kiegészítők is lehetnek. Számos együttműködésen és házon belüli különleges kiegészítőkön van már túl az Apple Watch, a Samsung pedig úgy gondolta, hogy ők is tesznek egy próbát.

A dél-koreai óriás egy amerikai márkát, a TUMI-t választotta maga mellé, a végeredmény pedig a Samsung Gear S3 Frontier TUMI Special Edition lett. A Gear S3 Frontier-re építkező modell 450 dollárba kerül majd és kimaradt belőle az LTE chip, viszont cserébe látványos külső változásokon ment keresztül.

Rozsdamentes acél csatokat, TUMI által tervezett olasz vászonszíjat és egyedi TUMI számlapot tud felmutatni a különleges modell.
3 hozzászólás

betyár

7 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem special editionok kellenének, hanem sokkal változatosabb kinézetű, és sok színben kapható szíjak például. Ebben is totálisan leveri a Watch a samsungot.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 3 hónapja és 16 napja

Egész vállalható óra lett mostanra.

válasz erre

Kileah

7 éve, 3 hónapja és 16 napja

Ez a szíj pont olyan mint az Apple Watch egyik szíja! meglepett smiley

válasz erre