Külön érkezik az iOS 8 és az OS X Yosemite

2014. július 23.
7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Continuity funkció ellenére nem adja ki a két rendszert egyszerre az Apple.

Az iOS8 és az OS X Yosemite is külön fog megjelenni.

A múltban eddig mindig külön időpontokban jelentek meg az iOS és az OS X operációs rendszerek. A WWDC-n bemutatott Continuity funkció (amelynek keretében egyik eszközről tudunk a másikra váltani úgy, hogy amit csináltunk, egyből megjelenik) ellenben most más stratégiára engedett következtetni. A várakozásokkal szemben mégis úgy néz ki, hogy nem adja kiegyszerre az új operációs rendszereit az Apple.

Mi az Continuity funkció?

A Continuity funkció keretében egyik eszközről tudunk a másikra váltani úgy, hogy amit csináltunk, egyből megjelenik rajta. 

Az iOS 8 az iPhone 6-tal egyszerre jelenik meg most szeptember közepén, míg az OS X Yosemite valamivel később futhat be, októberben. Ugyanezt a trendet követte az Apple tavaly is, az iOS 7 és az OS X Mavericks megjelenésekor.

 

A Continuity funkció egyébként nem csak arra jó, hogy az iPhone-on írni kezdett e-mailt egy Macen fejezzük be, hanem arra is, hogy például egy Macen fogadjunk telefonhívásokat. Ugyan a két rendszer nem olvad egybe - az Apple nem osztja aMicrosoftelképzelését -, és nem is jelenik meg egyszerre, mégis remekül működnek majd együtt. 

via 9to5Mac

Nos persze nem bírunk szó nélkül elmenni mellette, hogy semmi új, forradalmi nincs abban, hogy a gépen fogadjunk egy hívást. Ezt már megtehettük 2004-ben is egy Nokiával, Sony Ericsson-al.
nincs még hozzászólás