Külföldi sorozatajánló - Rake (FOX)

2014. január 24.
8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A Greg Kinnear főszereplésével készült sorozat az azonos című ausztrál eredeti nyomdokaiba kíván lépni és egy briliáns elméjű, ámde önpusztító hajlamú ügyvéd kaotikus életét mutatja be.

Főszereplőnket a legnagyobb kihívás sosem a tárgyalóteremben várja: tartozik az Adóhivatalnak, a bukijának, minden barátnőjét megcsalja, alig bír el gyerekével és ex-nejével egyaránt.



Mindössze egyetlen nap alatt, Keegan Deane-t sokféle kifejezéssel illetik. Az ex-felesége szerint megbízhatatlan, a fiai havernak szólítják, a bírók szerint botrányos alak. Az Adóhivatal szerint vádlott, egykori dílere szerint pedig tragikus veszteség.
Briliáns, frusztrálóan sármos, ám diszkrécióképtelensége és önkontrollt nem ismerő személyisége olyan ügyeket hoz számára, amelyeket senki más nem vállal el. Optimizmusa és igazságba vetett hite hajtja, hogy védje azokat, akiknek semmi esélyük a vádakkal szemben.
Mindig igyekszik helyesen cselekedni, de egyúttal igyekszik magát megvédeni élete önpusztító mivoltától, amelyek megmérgezik az életét, küzd a függőséggel - a nők és a szerencsejáték iránti csillapíthatatlan vágyával.



Keegan legtöbb esetét a tanulmányai alatt megismert legjobb barátjától, Bentől kapja, aki másik régi barátját Scarletet vette feleségül - azt a hölgyet, aki Los Angeles kerületi ügyészhelyettese lett és gyakran ellenfele a tárgyalóteremben.
A különleges ügyeken kívül a sorozat nyomon követi Keegan személyes megpróbáltatásait, valamint számos szerelmi viszonyát, köztük van Melissa "Mikki" Partridge, aki a pasas kedvenc prostija és bizonyos szempontból szerelme is.
Életének fontos szereplője még az életét rendben tartó talpraesett asszisztense, Leanne Zander, volt felesége, Maddy, a pszichológus, aki terapeutaként működik közre. Na és ott van még hormonvezérelt fia, Finn, aki úgy tűnik, apja minden hibáját örökölte.
Keegan minden reggel fizikálisan, érzelmileg és pszichésen megtörve ébred, aztán kilép a nagyvilágba, mindennapi harcainak színterére.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AyhckaEB57g]
nincs még hozzászólás