Külföldi sorozatajánló - Intelligence

2014. január 08.
1.0891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Intelligence (CBS - január 7.)

Az Egyesült Államok internetes bűnüldözési ügyosztálya egyetlen, különleges képességgel rendelkező ügynökre épül, akinek egy microchippet ültettek az agyába, így hozzáfér a teljes elektromágneses spektrumhoz.

Gabriel az első ember, aki implantátumán keresztül egyenesen képes kapcsolódni az információs világsztrádához, korlátlanul elérhető számára az internet, WiFi, telefon vagy bármilyen műholdas információ. Képes bármilyen adatbázisba betörni és információkat szerezni annak érdekében, hogy megvédje az országot az ellenségeitől. Főnöke és mentora Lillian Strand igazgatónő, aki rendkívülő szókimondó és nyomon követi az egysége minden lépését. Strand egy Riley Neal nevű titkosügynököt rendel Gabriel melllé, hogy megvédje őt a veszélyes helyzetektől, amelyeket nagyrészt saját meggondolatlan, kiszámíthatatlan cselekedeit okoznak. A Cybercom képzett csapatának tagjai még a két szövetségi nyomozó, Chris Jameson és Gonzalo ?Gonzo? Rodriguez, valamint a chip megalkotója, Dr. Shenendoah Cassidy, akinek fia, Nelson féltékeny Gabrielre annak apja életében betöltött szerepe miatt.
Főbb szerepekben: Josh Holloway (Lost - Eltűntek), Meghan Ory (Egyszer volt, hol nem volt), Marg Helgenberger (CSI: A helyszínelők), Michael Rady (Emily doktornő)
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3TZIjd1zqVA]
nincs még hozzászólás