Külföldi sorozatajánló - Bitten (SyFy)

2014. január 13.
1.0311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
Csak egy harapás: Supergirlből vérfarkas! Laura Vandervoort (Smallville, Ted) a főszereplője a szerelmi háromszög köré épülő kanadai misztikus-akció sorozatnak, amelynek tegnap indul el SyFy műsorán.



Miután gyermekkora nagy részét nevelőotthonokban töltötte, Elena (Laura Vandervoort) semmire sem vágyik jobban, mint normális életre, amelyről azt gondolta, hogy barátja, Clayton Danvers (Greyston Holt) oldalán meg is találta.

De a titok, amit fiú rejteget a lány előle, örökre megváltoztatja a lányt. Egyetlen egy harapás és Elena kénytelen túlélni a Falka tagjaként.
Az elvesztett normális élet lehetőségét siratva Elena Torontóba menekül, fényképészként kezd dolgozni és új kapcsolatba kezd - új pasija, Phillip McAdams (Paul Greene) elől persze eltitkolja vérfarkas mivoltát. A lányt azonban utoléri múltja, mikor holttestek bukkanak fel a Stonehaven kúria mögötti erdőben, amely a Falka otthona volt éveken keresztül.
Két élet és szerelem fogságában vergődve Elena kötelességből visszatér Stonehavenbe, felajánlja segítségét a falkavezérnek, Jeremy Danversnek (Grek Byrk) - ám nagyon hamar kiderül, hogy ha úgy alakulnak a dolgok, semmi sem állíthatja meg, hogy megvédje a Falkát és annak tagjait.



A 13 részből álló első évad munkálatai 5 hónapig zajlottak Torontóban, augusztusban fejezték be a forgatást.
Daegan Fryklind (Motive) és Grant Rosenberg (A hetedik érzék) sorozatfelelősök koordinálták Brad Turner (Homeland - A belső ellenség), John Fawcett (Orphan Black), T.J. Scott (Spartacus) és Andy Mikita (Csillagkapu: Univerzum) rendezőket, valamint Wil Zmak (Motive), Will Pascoe (Orphan Black), Denis McGrath (Continuum) forgatókönyírók munkáját.
A alábbiakban megtekinthető a trailer, kedvcsinálóként.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tUQ_ZXjzkiQ]
nincs még hozzászólás