A Ktube Media Downloader az offline YouTube-ozást helyezi előtérbe

2017. február 14.
4.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Keshav Bhatt adta hírül, hogy elkészült a Ktube Media Downloader 1.0-ás verziója, amely segítségével lementhetjük és offline módon is hallgathatjuk, illetve megtekinthetjük kedvenc YouTube videóinkat.

Az alkotóról annyit kell tudni, hogy a Snapcraft GUI app mellett több más open source-nak számító, kiegészítő applikáció létrejöttében, valamint továbbfejlesztésében is tevékenykedik, amelyek java része annyira egyszerű mégis a legtöbbünk számára szükséges, hogy sok esetben a nagyobb cégek nem is gondolnak rá.

A Ktube natív applikáció, amelyet első sorban Ubuntu disztribúcióra optimalizáltak, szem előtt tartva az ingyenes használatot. Offline módban használva, ergo ha le szeretnénk tölteni kedvenc videóinkat, napi két letöltés felett 3 dollárt fizetnünk kell a teljes verzióért. Ellenben, ha erre nincs szükségünk a szoftver 100%-ban szabadon használható.

Online módban is számos funkció közül válogathatunk. Lehetőségünk van különböző filterek segítségével keresni, YouTube listákat hallgatni/nézni, és ami talán az egyik legjobb, hogy szabályozni tudjuk a videók minőségét, pont úgy, ahogy a böngészőben, ha olyan környezetben használjuk, ahol nem végtelen a sávszélességünk

A Ktube Media Downloader az offline YouTube-ozást helyezi előtérbe - 2. kép

2 hozzászólás

Levi87

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ez de jó! meglepett smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Na ezt sem használtam még soha. mosolygó smiley

válasz erre