Közösségi trollkodás: Trump szülinapján mindenki Obamát köszönti fel a Twitteren

2020. június 14.
12.7781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki fent van a Twitteren, és a mai nap során a trending szekcióba belenézett, az első kézből furcsállhatta, hogy miért népszerű a #AllBirthdayMatters hashtag, és miért köszönti fel mindenki Trump szülinapján Amerika korábbi elnökét, Obamát.
Advertisement

Nos első körben a választ a Black Lives Matter kampányban kell keresni. Trump szemmel láthatóan tojik magasból az egyenjogúság előidézésére Amerikában, és bár személyesen nem állt ki az All Lives Matters kezdeményezés mellett, de minden lépésével emellett kardoskodik gyakorlatilag.

Persze első látásra nincs gond az All Lives Matters kampánnyal, azonban ez többek között egy olyan hashtag, amit a Black Lives Matters indítványozás elnyomására indítottak, hogy ezáltal ne irányuljon a figyelem a feketék ügyére.

Éppen ezért szénné trollkodta a Twitter közösség Trump szülinapját, ami pontosan ma van, és úgy gondolták, ha maga az amerikai elnök sem áll ki konkrétan a Black Lives Matters mellett, akkor nekiállnak a "mindenki születésnapja fontos" hashtaggel posztolgatni, és poénból (vagy nem poénból?) születésnapi köszöntéseket intézni Barack Obama felé, hogy bár még két hónap van az ő nagy napjáig, de előre is boldogat kívánnak neki. Zseniális trollkodás.Advertisement
4 hozzászólás

Kisfaludy82

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Óvoda.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Szerintem ez rohadt nagy. Bár ezzel a balhéval nagyon nem tudok egyetérteni.

válasz erre

techiii

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon izgalmas.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Erre csak azt tudom mondani, amit a magyar fociszurkolók... Qrva gyenge!

válasz erre