Közösségi oldallá alakult a Google Maps

2017. szeptember 18.
3.2261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Olyan sok közösségi funkcióval bővült az elmúlt hetekben és hónapokban a Google Maps, avagy a Google térképes szolgáltatása, hogy ma már túlzás nélkül olyannak tekinthető, mint az Instagram, ahol megoszthatjuk élményeinket másokkal.

A TechCrunch beszámolója szerint ugyanis a napokban elindult a Google Maps egyik új funkciója, amelyet Local Guides név alatt találunk meg, a lényege pedig az, hogy kvázi idegenvezetőként lehetőségünk nyílik az Instagramhoz hasonló módon 10 másodperces videókat készíteni a térképen megtalálható helyszínekhez.

Az opció már mindenkinek elérhető a Google Maps frissített applikációjában, és nem is kell mást tennünk hozzá, mint felkeresni a térképen a kiválasztott helyszín adatlapját, ott az Add a photo gombra nyomni, majd a fényképezőben a rögzítés nyomva tartásával felvenni egy 10 másodperces felvételt egy étterem főfogásáról vagy egy múzeum legfontosabb látványosságáról.

Mindennek egyetlen feltétele van csupán, hogy csatlakozzunk a Helyi idegenvezetők programhoz, amiről bővebb részleteket IDE kattintva találhatsz.
2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Ez nem rossz, jobb is lehet mint mondjuk a 4Sqaure.

válasz erre

Levi87

7 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az igen. meglepett smiley Utóbbi időben amúgy is rengeteget fejlődött egyébként.

válasz erre