Közösségi oldalak használata - Női szemmel

2013. október 07.
6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn


Ezt a felületet nem lehet poszt nélkül hagyni.
Advertisement

Ez személyes vélemény, de még is mindenkit érint. Meglehet, egyes nőtársaim magukra fognak ismerni a cikk olvasása után, de mint a régi mondás is tartja: ?Akinek nem inge..?

Mivel a mai világ, s vele együtt a mi életünk is háromezres fordulaton pörög, így szinte ?ciki? ha nem vagy aktív valamelyik közösségi oldalon. Ízlések és pofonok, hogy kit hová húz a pici szíve, a lényeg előbb vagy utóbb csak elkezded az oldalon is az életedet.

Csak az nem mindegy, hogy hogyan!

Sajnos lassan már kategóriákba lehet sorolni kedves ismerőseinket, az alapján, hogy egy nap mivel képesek tele tűzdelni virtuális üzenő falunkat.

Nézzünk pár példát a sokból:

Az Örök szerelmes

Ő, azaz ismerősünk, aki kétpercenként tudatja a világgal, náluk boldogabb párt a Föld még nem hordott a hátán, sőt nem is fog.

A Világi bölcs.

Tőle ne is várjunk saját gondolatokat, mert minden érzésére van egy általa ugyan nem ismert költő, zenész, esetleg filozófus, aki pont ugyan úgy értékelte a világot, mint Ő.

A kép mániás.

Színes képekben látja a világot, melyek némelyik olyan ?giccs? szintet ér el, ami előtt még egy absztrakt művész is fejet hajtana..

A Nagyon Anyuka

Finoman úgy lehet jellemezni az üzeneteit, mintha az egyetlen lenne, akinek megadatott az égiektől ez a megtisztelő titulus, hogy Anyának szólítják. Természetesen, családi fotók garmadájával rendelkezik, arról, hogy a mindennapjai valóságos kis csodák, központban a gyermekkel, még ha szegény lurkóról lesüt, hogy Ő ezt bizony, igazán nem élvezi.

Az Önimádó

A tükörben pózolás bajnokai, akik saját maguk lájkolásától sem riadnak vissza! Minimum 2.500 ismerőse van, köztük Te is, hiszen egy faluban laktok. A bökkenő csak akkor van, ha elmentek egymás mellett az utcán és még egy fejbiccentésre sem méltat.

A sor sajnos itt még messze nincs a végétől, de ezt Ti is tudjátok.

Egy szó, mint száz, ha már a kapcsolataink 50%-t ilyen módon tartjuk fent, akkor tegyük azt ésszel! A Barátaink minden bizonnyal értékelni fogják.
nincs még hozzászólás