Közeleg a Windows Phone-os VLC

2014. november 30.
6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A népszerű médialejátszó Windows Phone-os változatának már elindult a zárt béta tesztje, így remélhetőleg nemsokára  a nyilvános verzió is megjelenik.

A VideoLAN csapata nemrégiben elindította a Windows Phone-os VLC (Media Player) bétáját, amire szinte azonnal megteltek a kijelölt helyek, így aki még le tudott csapni egy-egyre, annak nagy szerencséje volt és használhatja a még ugyan egy-két apró hibával rendelkező, de működő alkalmazást.

Azok számára, akik pedig nem tudtak a Windows Phone-os bétában részt venni, egyrészt láthatnak egy videót az alkalmazás működéséről, másrészt pedig még mindig van esélyük a Windows RT/8.1 bétában (amikor közzéteszik, hogy lehet jelentkezni arra is) részt venni, hiszen elméletileg egy vagy két héten belül az is elérhetővé válik majd.

Az egyik fejlesztő által közzétett videóban látható, hogy az app szépen kihasználja a Windows Phone által nyújtott vezérlőket és egy nagyon szép, sima felületet biztosít mind zene-, mind videolejátszásra. Az alkalmazás képes lejátszási listákat is kezelni, valamint videók esetében van felirat támogatás, hangsávot is válthatunk és kapunk lehetőséget a lejátszási sebesség megváltoztatására is. A videón jól látszik, hogy habár van még egy-kép apró hiba, az alkalmazás megfelelően van optimalizálva a rendszerre, hiszen nem láthattunk túl sok fennakadást.

Végezetül a fejlesztő által feltöltött videó:

http://youtu.be/68Ih3a_uyA0
nincs még hozzászólás