Közeleg a tél? Semmi gond, mert itt az önmelegítő pulóver!

2017. augusztus 11.
4.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár egyelőre még nyoma sincs neki, azért ne aggódjatok: a háttérben már közeleg a tél, és amennyiben te is rettegsz már a nagy hidegtől, akkor engedd meg, hogy bemutassuk neked a jövő pulcsiját, amiben garantáltan nem fogsz fázni.

Bár a PolarSeal névre keresztelt felsőt alkotói sportoláshoz tervezték, azért mindenki másnak jó szolgálatot tehet, ha télen egy kis extra fűtésre van szükség, hiszen ezzel a felsővel egyetlen gombnyomással egy olyan funkciót aktiválhatunk, ami képes egy belső fűtési rendszerrel ellensúlyozni a kinti nagy hideget.

A PolarSeal-t leginkább túrázáshoz és futáshoz álmodták meg, de a hétköznapokban is jó szolgálatot tehet. Működése néhány melegítésre alkalmas lapkán alapul, amelyek behálózzák a pulóver belsejét, de külön-külön is vezérelhetők, így ha csak a hátunk fázik, azt is könnyedén felfűthetjük vele.

A gyártó ígérete szerint az önmelegítő pulóvernek mindössze 10 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy felmelegítsen bennünket, és bár hátránya, hogy külső akkumulátor szükséges az üzemeléséhez, ha viszont ez megvan, akár órákon át melegíthetjük magunkat egy szimpla USB kábel segítségével.

A találmány alkotói egyébiránt a Kickstarteren koldulták össze a pénzt a PolarSeal megvalósítására, ahol alig egyetlen hét alatt összejött a 390 ezer dollár ahhoz, hogy a termék elkészülhessen. Ha érdekel a pulcsi, a közösségi kampány részeként 140 dollárért, avagy nagyjából 36 ezer forintért mi is lecsaphatunk egyre.

4 hozzászólás

TEchie

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Na én ezt biztos hogy kipróbálom, berendelek egyet! röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Be****ááááááááás! meglepett smiley

válasz erre

Huginn

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Elégtelen munkahelyi fűtést ellensúlyoztam egy fűthető takaróval, ami a székemre volt terítve. Ez valamivel mobilabb, tetszik. mosolygó smiley Meg nem fogom venni, mert meglepő módon már nem dolgozom ott. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ehh, hűtés nincs? Bár kell a fenének még egy aksi, ami robbanhat. röhögő smiley

válasz erre