Közel 80%-kal jobb vizuális élménnyel érkezett a HTC Vive Pro

2018. március 19.
3.4171
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A mai napon hivatalosan is debütált az egyik legjobb VR szemüvegnek, a HTC Vive-nak az újabb kiadása a Vive Pro, és ha már bemutatatták, rögtön meg is nyitották az előrendelési szakaszt, amelyben már 799 dollárért is megkaparinthatjuk az újdonságot.

A 799 dollár viszont a HMD verzióra igaz, ez nem tartalmazza a csomagban a kontrollereket, a bázisállomást, és a wireless adaptert sem - csak a szemüveget. A végleges ár 280 ezer forint közelében várható.

A Valve asszisztált a HTC számára, hogy az új VR headset is követni tudja azt a trendet, amit már évek óta irányelvként használnak a fejlesztők, miszerint minél valósághűbb és minél jobb vizuális élményben részesülhessünk mi, felhasználók.

Ennek fényében alkották meg a HTC Vive Pro-t, amely minden téren fejlődést tud felmutatni az elődhöz képest, különös tekintetben a felbontást figyelembe véve. Az eszköz dual OLED kijelzővel rendelkezik, amely 2880x1600 pixelt képes megjeleníteni, ezzel pedig közel 78%-os növekedést értek el, a forgalomban lévő HTC HMD-vel szemben.

Ez mellett van még egy fontos információ, mégpedig, hogy a Vive Pro képes együtt dolgozni a SteamVR Tracking 1.0 és 2.0-val, ami azt jelenti, hogy hozzáférhetünk a korábbi beállításainkhoz, ez pedig óriási pluszt ad a felhasználói élmény fokozásában.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Olcsób is lett ha jól látom? Nem ennyire emlékeztem.

válasz erre

Harder

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát nem győzött meg.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink