Közel 3 millió terrorista-gyanús mosógépet hív vissza a Samsung (FRISSÍTVE!)

2016. november 07.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A 2016-os esztendő most már biztosan nem vonul be a Samsung legsikeresebb évei közé, hiszen nem elég, hogy óriási botrány lett az öngyulladó Galaxy Note 7-esek miatt, a cég most arra kényszerült, hogy közel 3 millió mosógépet is visszahívjon.

Az ok egyszerű: a Galaxy Note 7-hez hasonlóan ezek is terrorista-gyanúval vádolhatók, magyarul felrobbannak, amiről mi már korábban is beszámoltunk nektek, de miután lezárultak az első belső vizsgálatok, csak azt követően derült fény arra, hogy nagyobb a baj, mint azt a dél-koreai gyártó korábban gondolta.

A több mint 700 felrobbant masina után így a Samsung úgy határozott, hogy 2,8 millió mosógépet hív vissza - összesen 34 különféle felültöltős modellről van egyébként szó -, amelyek egy tervezési hibából fakadóan valóban hajlamosak voltak felrobbanni.

A Samsung egyébiránt vagy visszaadja a vásárlóknak a teljes vételárat, vagy meghosszabbított gyártói garancia mellett ingyenes otthoni javítást kínál. Ami nagyon fontos, hogy a probléma csak és kizárólag Észak-Amerikát érinti, így hazánkban nem kell attól tartanunk, hogy Samsung mosógépünk esetleg terrorista akcióba kezd a fürdőszobában.

FRISSÍTÉS (2016.11.08 - 09:14) - Megérkezett a Samsung magyarországi részlegének hivatalos közleménye a témában, amit változtatás nélkül közlünk az alábbiakban:

A Samsung Electronics Magyarországnak tudomása van arról az önkéntes visszahívásról szóló bejelentésről, amelyet bizonyos felültöltős, Észak-Amerikában eladott mosógépek problémájával kapcsolatban adtak ki.

Megerősítjük, hogy ez a probléma az Észak-Amerikán kívül értékesített felültöltős mosógépeket nem érinti.

3 hozzászólás

csirkee

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

ez nagyon vicces

válasz erre

rDAVE

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

A képen lévő lány bármennyi robbanó mosógépet rám tudna sózni... (: Úgyse tudom használni, nem lesz gond.
Amúgy érdekes, hogy minden Samsung cucc csak amcsiknál robban.

válasz erre

Levi87

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

Túlhajszolja a cuccait a Samsung, elérte a tűréshatárt a technológia.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink