Körömmel is könnyedén megkarcolható a Galaxy Z Fold 2 hajlítható kijelzője

2020. október 05.
1.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Finoman szólva is kellemetlenül sikerült a Samsung Galaxy Z Fold 2 egyik első strapatesztje, aminek részeként Zack Nelson vette kézbe a hajlítható kijelzős készüléket, csakhogy az első tapasztalatok alapján bárhol fogta meg az eszközt, csak kárt tett benne.

Kezdjük a leggyengébb ponttal, vagyis a kijelzővel. Bár a külső panel a szokásos védelmet kapta, így az jól teljesített, azonban a hajlítható képernyővel úgy tűnik, hogy továbbra sem tudott mit tenni a gyártó, az annyira gyenge, hogy hiába került rá valamiféle védőfólia, gyakorlatilag a körmünkkel maradandó karcokat és mélyedéseket tudunk vájni bele, amit Zack a videóban meg is mutat nekünk.

Ez azonban még nem minden! Bár a készülékház a szokásos formában bírja a strapát, ugyanakkor a zsanérok a hajlításkor bár nem törtek el, kimozdultak a helyükről, érezhetően kikezdhetővé vált az egész szerkezet, de a nyílt láng is maradandó sérülést hagyott a külső képernyőben, a belsőnek pedig neki sem mert menni a tesztelő.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Huginn

3 éve, 10 hónapja

S ha már nem jó, legalább olcsó. hja, várj... mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 10 hónapja

Na ez ***** gáz. röhögő smiley

válasz erre

betyár

3 éve, 10 hónapja

Ennyi pénzért nekem egyáltalán nem kellene.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 10 hónapja

Az elődje után azért ez annyira nem volt váratlan. Aki drágán vesz demó telefont, annak amúgy is számolni kell ilyen gyengeségekkel. röhögő smiley

válasz erre