Kopaszodsz? Akkor ne vegyél iPhone X-et, mert kitépi a maradék hajadat is!

2018. január 12.
1.5371
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Sikerült egy olyan extra funkcióra bukkanniuk a felhasználóknak az elmúlt napokban az iPhone X kapcsán, ami bizonyára nem egy Apple által tervezett opció, azonban mégis elővigyázatosságot követel azoktól, akiknek csak pár szál hajuk van.

A BGR magazin munkatársai hívták fel a figyelmünket ugyanis arra, hogy a Redditen egyre több felhasználó panaszkodik az iPhone X-re azért, mert a készülék rendszeresen kihúzza a hajszálaikat, sőt mi több, ha elég hosszú a szakálla egy férfinak, akkor még azt is meg tudja ritkítani.

A beszámolók szerint a különös jelenséget az idézi elő, hogy az iPhone X mérnökei túl nagy rést hagytak a fémkeret és a kijelző között, de nemcsak ide, hanem a némító gomb mellé is könnyedén be tudnak akadni hajszálaink telefonálás során, amit ha nem veszünk észre, a készülék lerakásával könnyedén kiszabhatjuk őket.

Az Apple egyelőre nem reagált a helyzetre, illetve a problémára, de mivel a felhasználók zöme humorosan tekint az új iPhone X "fícsörre", ezért bizonyára nem is lesz nagyobb foganatja az ügynek.
4 hozzászólás

Levi87

11 hónapja, 2 napja

Jajj.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 napja

Hehe.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 3 napja

Jesszusom mekkora hülyeség ez. Jaj szegény tulajok annyira sajnálom őket....

válasz erre

VDemon

11 hónapja, 3 napja

Mondjuk ez elég sok telónál így van.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink