Könyvet adott ki az Apple, de azt is sikerült túlárazniuk

2016. november 16.
3.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy igazán gazdag tartalommal rendelkező, a cég legnagyobb rajongóinak dedikált könyvet dob piacra a mai napon az Apple csapata a vállalat eddigi történetét összefoglalva, amely bár a tartalom szempontjából igencsak rendben lesz, árszabásával azonban - a legtöbb készülékéhez hasonlóan - ismét elszállt a Nagy Alma.

A közel 8 éven keresztül készült, Designed by Apple in California című fotókönyvet Steve Jobs emlékének ajánlja a cég, benne az elmúlt 20 év legnagyobb sikereivel, bravúrjaival és történetével, amit 450 Andrew Zuckerman által készített fotó illusztrál.

A mű leginkább a dizájnra épül, ergo az Apple készülékek dizájn-történetét, illetve annak fejlődését meséli el, de nem a tervezőkről vagy a folyamatokról, inkább az Apple munkájának objektív ábrázolásáról szól.

A könyv vászonkötettel, ezüstszélű, aranyozott papíron, kemény borítóval jelenik meg, és kapható lesz A4-es méretben 200 dollárért, valamint egy nagyobb, 33x41 centiméteres lapmérettel is, amiért 300 dollárt, vagyis közel 90 ezer forintot kér az Apple.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Az úgy korrekt. röhögő smiley Nem normális ez a banda, az meg még kevésbé aki van olyan hülye és tőlük vesz bármit is.

válasz erre

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ezek nagyon betegekröhögő smiley

válasz erre

inkognito

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley Istenkééém hogy lehetnek ilyen pénzéhes hiénák?

válasz erre