Kompakt mobilt prezentált a Sony, íme az Xperia Ace

2019. május 17.
3.6961
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Manapság is dúl a kijelző háború, ugyanis a gyártók még mindig növelik a megjelenítők felületét, amit igyekeznek a kávák csökkentésével kompenzálni, ám kompakt mobilokról nem igazán tudunk beszámolni, de a Sony most villantott egyet.
 

Ritkán írunk a japán vállalatról, hiszen manapság már nem tölt be meghatározó szerepet a mobil piacon, de most talán kicsit megpörgethetik a fogyást, ugyanis egy kompakt méretű, korrekt hardverrel felszerelt mobilt mutattak be, ami az Xperia Ace nevet viseli.

A mobil a klasszikus formavilágot hozza el, így van káva bőven alul és felül is, de így könnyen el lehet pakolni a duál hangszórót illetve az előlapi kamerát, míg középen kapott helyet a mindössze 5 colos FHD+ felbontású kijelző.

A hátlapon egy darab 12MP-es kamera van, a ház oldalán pedig az ujjlenyomatolvasó és a szokásos gombok. A borítás alatt a Snapdragon 630 és 4GB-nyi memória dolgozik 64GB tárhelye mellett, ez utóbbi egyébként bővíthető.

A 2700mAh-s akkumulátort USB-C porton lehet tölteni, a víz és porálló Sony pedig a legfrissebb Androidot futtatja a japánok felületével. A teljes csomagért 444 dollárt kell fizetni Ázsiában, sajnos a nemzetközi debütálásról egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.

Kompakt mobilt prezentált a Sony, íme az Xperia Ace - 2. kép

3 hozzászólás

Gólem

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem sajnos h nincs nemzetközi debütálás.

válasz erre

login_password

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Úr isten minek ez?!

válasz erre

betyár

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem úgy volt h nem lesz több mobil? Vagy csak én szeretném ezt?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink