Komoly Surface riválist épített az ASUS

2016. szeptember 02.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS-tól nem állnak távol a hordozható számítógépek, a táblagépek és a kettőt ötvöző 2 in 1 megoldások, nemrég pedig egy olyan újdonságot mutattak be, melytől a sokak által etalonnak tartott Surface Pro 4-nek is félnie kell.

Az ASUS Transformer 3 Pro ugyanis egy gyönyörű és erőteljes hibrid gép, mely egy 12,6 hüvelykes Windows 10 tabletként vagy egy kompakt laptopként is használható. A kijelző 2880 x 1920 pixelt kínál, méghozzá széles betekintési szöggel és stylus támogatással, a hátsó talp pedig 155 fokban nyitható.

A hardverek terén természetesen ár függvényében változhat a kínálat, de a gép lelkét minden esetben valamilyen Intel Core processzor és annak grafikus gyorsítója, valamint 16GB, esetleg több memória adja. Akinek nem elég a beépített grafika, az Thunderbolt porton keresztül rákötheti a ROG XG 2 külső grafikus dokkolót, amiben akár egy GTX 1080-as NVIDIA kártya is duruzsolhat.

A legolcsóbb modell 999 dolláros áron debütál, processzor és SSD tárhely, illetve memória függvényében pedig könnyen kétszer ennyit is a boltban hagyhatunk.
3 hozzászólás

Santonio

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Gyönyörű gép lett. A ráköthető grafikus dokkoló plusz jó pont, nagyon kemény!

válasz erre

inkognito

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

wow! KELL! Eszméletlen jól néz ki.

válasz erre

Harder

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ez valami elképesztően szépre sikeredett!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink