Komoly fejlesztést kaphat a Tesla önvezető módja

2016. szeptember 01.
1.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Tesla alapjában véve forgatta fel az autóipart, manapság a legnagyobb múlttal rendelkező márkák is az elektromos autók fejlesztését sürgetik házon belül, hiszen jó néhány éves lemaradásban vannak Elon Musk cégéhez képest.
 

A vállalatot rengeteg bírálat érte az önvezető opció bevezetése miatt, számos balesetet pedig egyszerűen rákentek erre a módra a figyelmetlen sofőrök. Az biztos, hogy az autózás jövőjének egyik meghatározó funkciójáról van szó, melyet természetesen folyamatosan fejlesztenek a Tesla mérnökei.

A hírek szerint hamarosan egy komolyabb "szoftverfrissítést" kapnak az autók, melyek még biztonságosabban tudnak majd önállóan közlekedni. Persze a Tesla ajánlása szerint ebben az üzemmódban is érdemes a kezünket a kormányon tartani, a felelőtlen viselkedésért pedig egyik gyártó sem fog felelősséget vállalni.
2 hozzászólás

TEchie

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Elképesztő amúgy hogy szoftverfrissítést kap egy autó és jobban vezet. Keményen beleértünk a pár évvel ezelőtt még csak jövőnek nevezett korba...

válasz erre

VDemon

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Annyira menő ez az önvezető autó dolog hogy hihetetlen. Remélem pár éven belül sokkal olcsóbb lesz a technológia és átlag emberek is tudnak venni.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink