Kőkemény versenyző lett a színen a Xiaomi Black Shark 2 gamer mobil

2019. március 19.
3.4931
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hivatalosan is bemutatta kifejezetten mobiljátékosoknak szánt okostelefonjának második generációját a Xiaomi, akik a Black Shark 2 képében egy igazán kőkemény versenyzőt vezetnek be hamarosan a piacra.

Az eszközt a kínaiak Snapdragon 855-ös lapkára építették fel, és a memória tekintetében négyféle kiszerelést választhatunk majd, ezáltal 6-8GB RAM és 128GB ROM képezi a belépő kategóriát, 8GB RAM és 256GB ROM a középkategóriát, aki azonban igazán nagyban gondolkozik, az a 12GB RAM/256GB ROM párosítást választhatja magának.

A látványosan erős hardverhez a Xiaomi egy 6,39 hüvelykes FHD+ kijelzőt rakott, aminek az érdekességét nem is annyira az 1080x2340 képpontos felbontás adja majd, sokkal inkább a rövid érintési válaszidő, valamint a nyomásérzékeny kialakítás, melyek közül utóbbi lehetővé teszi majd, hogy játék közben más és más funkciókat érjünk el rövid és hosszú nyomás társaságában, ami maximálisan programozható lesz.

A készülék aksija ugyan elődjéhez hasonlóan csak 4000 mAh lett, de a Xiaomi szerint új megoldásaik révén 60 százalékkal jobb üzemideje lesz a Black Shark 2-nek, méghozzá úgy, hogy mindehhez sztereó hangszóró és egy speciális hűtési rendszer társul, amit aktív hűtéshez kapcsolódó extra tokkal bővíthetünk szükség esetén.

Nyilván a készülékben van kamera is, a szelfikhez egy 20-, a normál képekhez egy 48- és egy 12 megapixeles szenzorrendszer dukál, de nem hiányzik az ujjlenyomat-olvasó sem, amit a kijelzőbe építettek bele. A telefon átszámítva körülbelül 130 ezer forintos áron lesz megvásárolható, de a legerősebb változata sem kerül majd többe 180 ezer forintnál (ezekre itthon rájön még némi plusz), noha a kiegészítőkkel bőven 200 ezer fölé terelhető majd ez az összeg.
5 hozzászólás

techiii

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Durva cucc és elég olcsó ahhoz képest.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hmmm elismerésem. Ez nem rossz.

válasz erre

betyár

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Eléggé dögen néz ki.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na ez tényleg komoly, ennyiért meg főleg!

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na ez így nagyon komoly ennyiért!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink