Kodi patch érkezett

2017. május 26.
3.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Megérkezett a média center, a Kodi 17-es verziójának harmadik javítócsomagja, amelyben a szokásos hibajavítások mellett, kritikus biztonsági rések foltozása is megtörtént, így mindenképpen érdemes frissíteni, amennyiben még régebbi verziószámot használunk.

Annak ellenére, hogy a Kodi 17.3-as build-je sok ponton jobb lett mint a 17.2 vagy éppen a 17.1-es változat, az újabb variánsról már most olyan hírek érkeznek, hogy a régebbi operációs rendszerek esetén, például Ubuntu 14.04 LTS (Trusty Tahr), hajlamos összeomlani, így kijelenthető, hogy azokon a stabilitás javítása nem sikerült valami fényesen.

Ennek ellenére a csapat egyöntetű véleménye, hogy amint lehet, mindenki frissítse a szoftvert, hiszen a patch rengeteg ponton javítja a szoftver működését, de ami sokkal lényegesebb, kritikus biztonsági rések kerültek befoltozásra.

Friss kimutatás szerint, a hackerek mostanság fertőzött felirat fájlok segítségével jutnak hozzá a számukra fontos információkhoz, amelyek miatt platform, köztük a Kodi is veszélyeztetett. Szerencsére a projekten dolgozó csapat gyorsan lereagálta, így érkezett a mostani, 17.3-as patch, amely annak ellenére, hogy nem a legstabilabb, fontos pontokon orvosolta a rendszeren található lyukakat, ezért inkább ezt, mintsem a korábbi verziókat javasolják aktív használatra.
nincs még hozzászólás