Kodi 17: ismét csak egy béta jött

2016. november 02.
2.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az elmúlt héten a Kodi fejlesztői igencsak elfoglaltak voltak, aminek meg is lett az eredménye, de sajnos nem azt kapták a felhasználók amire sokan vártak, mivel egy újabb verzió jelent meg a Kryptonból.

A Kodi jelen pillanatban az első számú media center applikáció, és nem csak azért mert ingyenes, nyílt forráskódú és számos népszerű platformot támogat, beleértve a Linuxot, Androidot, iOS-t, macOS-t és Windows-t, hanem mert a beállítási és kosztümizálási lehetőségei széles skálán mozognak, amelyek segítségével minden felhasználó saját igényére szabhatja a szoftvert.

Egy héttel a negyedik bétát követően megjelent a következő, immáron az ötödik béta, ezzel pedig egy lépéssel közelebb kerültünk az RC, illetve a végleges változat megjelenéséhez. Martijn Kaijser köszönetet mondott a fejlesztőknek a kemény munkáért, valamint mindenki másnak, aki akár csak kis mértékben is hozzájárul a cél eléréséhez, legyen az tesztelő vagy egyszerű felhasználó, aki felvetett bármilyen észrevételt hibát.

A changelog-ban a legfontosabb kitételként az Android támogatás javítását emelték ki, mivel elég sűrűn összeomlott a szoftver.
2 hozzászólás

TEchie

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Na ezt ki is próbálom!

válasz erre

VDemon

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nem ismertem eddig, na mehet is a WSL-be!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink