Kiveszik az Instagram egyik funkcióját, amiről sokan nem is tudták, hogy létezik

2019. október 08.
7.6241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Instagramon létezett egy teljesen evidens, ugyanakkor sokak számára ismeretlen funkció, ami a magyar menüben csak "Követed" néven fut, és kvázi úgy működik, mint egy Twitter- vagy Facebook-hírfolyam, azaz látható, hogy az általunk követettek hová kommentelnek, mit lájkolnak, satöbbi.

Nos, az Instagram szóvivője most megerősítette, hogy ez eltávolításra kerül, így csak és kizárólag a minket érintő értesítések lesznek jelen a továbbiakban. Az indok, amiért kiveszik, hogy sokan nem is tudták, hogy egyáltalán létezik ez a lehetőség.

Mától kezdve elkezdik kiszedni a funkciót, és bár még van akinél jelen van, az elkövetkezendő napokban szépen lassan mindenkinél el fog tűnni. Hogy ez mennyire fogja negatívan érinteni a felhasználókat, az kérdéses egyelőre, de nagyobb az esélye, hogy senki nem fogja emiatt telesírni a párnáját.
3 hozzászólás

techiii

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Én nem mondanám h nem ismerték az emberek. Hiszen sokan így tudták követni h pl egy celeb kinek irogat vagy éppen mit lájkol. Biztosan nem ez az igazi indok.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát ezt tényleg nem ismertem. Nem mintha nagy instás lennék mondjuk.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ezt a hozzáállást sosem értettem. Persze hogy nem használják, ha nem ismerik , talán meg kéne mutatni a felhasználóknak hogy van ilyen is nem?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink