Kiváló üzemidőt ígér a következő Wear OS

2018. március 29.
4.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google a tegnapi napon elérhetővé tette az okosórákra szánt operációs rendszerének következő generációs változatának fejlesztői változatát, ám ezzel kapcsolatban csak ma mondtak el egy-két információt, egy azonban biztos, jóval tovább lehetünk majd távol a konnektortól a jövőben.

Rögtön azzal kezdték, hogy ez a rendszer még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tart, így kizárólag azoknak javasolják a letöltését és telepítését, akik ezen dolgoznak, és semmiféleképpen sem alkalmas mindennapi használatra.

Olyannyira, hogy csak manuálisan lehet installálni, tehát "flash"-elni lehet csak. Egyelőre még csak zárt közösség számára érhető el az újdonság, ezt pontosítva gyorsan hozzá is tették, hogy a Huawei Watch 2 BT és a Watch 2 Classic BT eszközökön használható.

A keresőóriás elmondta, hogy a legnagyobb fókusz az üzemidőn van a kódolás során, így a rendszer többé nem engedi applikációk háttérben való futtatását, kivéve ha az eszköz töltőn van, vagy a felhasználó felülbírálja ezt.

Kiegészítésképpen automatikusan lekapcsol a Wifi, BT és mobilinternet is, amikor az óra huzamosabb ideje inaktív állapotban van. Az optimalizálást pedig úgy fejezik be, hogy nem lesz önmagától csatlakozás wifi hálózatokhoz, amennyiben a kütyü nincs bluetooth kapcsolatban a mobilunkkal.
3 hozzászólás

Tommy

2 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nekem Apple Watch és Samsung Gear ami óra. Ez a Wear os egy vicc.

válasz erre

TEchie

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Legalább ebben legyen erős ha már minden másban olyan pite.

válasz erre

Levi87

2 éve, 4 hónapja és 13 napja

Eléggé küzd az Android ezzel az órás dologgal...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink