Kiszivárgott renderképen a Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020)

2020. március 19.
9.4861
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Várható volt, hogy miután az Apple bemutatja a nagyvilágnak az új iPad Pro-t, rövidesen a Samsung háza táján is elindulnak majd legalább a szivárgások egy újabb táblagépről, és így legyen ötösünk a lottón, Evan Blass, a hivatalos szivárogtató ugyanis aktivizálta magát.

Olyannyira, hogy privát Twitter-csatornáján keresztül bemutatta az első renderképet a Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) néven emlegetett készülékről, ami a küllem és a dizájn tekintetében nem sok érdekességgel kecsegtet nekünk, de szerencsére jött hozzá néhány konkrét részlet is, amit azért érdemes átnyálazni.

Megtudtuk ugyanis, hogy a Samsung legújabb táblagépe egy 8,4 hüvelykes FHD+ (1920X1200 képpontos) kijelzőt kaphat, de az eszköz SIM- és microSD kártya fogadására is alkalmas, sőt mi több, felvértezték egy 5 megapixeles előlapi-, és egy 8 megapixeles hátlapi kamerával is a dél-koreai óriás mérnökei.

Az eszköz mindemellett sztereó hangszórókkal, USB-C porttal és jack csatlakozóval is fel lesz szerelve, a hardverek terén pedig feltételezhetően az Exyos 7904 lapka és 3GB RAM párosa teljesíthet benne szolgálatot.

Kiszivárgott renderképen a Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) - 2. kép

4 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem igazán mentek rá a káva vékonyításra...

válasz erre

betyár

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon csúnya. Apple mellett nem sok az esélyük, csak ha nagyon olcsón adják.

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez se lesz egy hardveres csoda.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Micsoda drasztikus változások!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink