Kiszivárgott néhány részlet a Vivo V20-ról

2020. szeptember 09.
28.2591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár a Vivo májusban jelentette meg V19 névre keresztelt okostelefonját, azonban a kínai gyártó máris az utódon dolgozik a háttérben, melynek premierje egyáltalán nincs túl messze, lévén az indiai Dussehra Fesztiválon szeretne előhozakodni vele a cég.

Minderre október 25-én kerülhet majd sor, a V20-ról pedig most kiderült, hogy bár nem prémium ligában játszik majd, azonban mégis erről a szintről kap kamerarendszert, így az X50 Pro kameraszisztémája bukkanhat fel benne, a főszerepben egy fő- és három társszenzorral (64+8+5+2 megapixel eloszlásban), amihez egy dupla szelfikamerás megoldás társul, a középpontban egy 32 megapixeles fényképezőgéppel, valamint egy azt kiegészítő, 8 megapixeles ultraszéles lencsével.

A telefon ezen felül Qualcomm Snapdragon 765-ös lapkakészletre és 8 GB RAM-ra épül, miközben egy 6,57 hüvelykes megjelenítő tartozik majd hozzá, az akkumulátor tekintetében pedig egy 4500 mAh-s telepről beszélünk, amihez 33W-os gyorstöltési funkció tartozik. Erős középkategória várható tehát!
2 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 10 hónapja és 8 napja

Egy újabb unalmas telefon.

válasz erre

Levi87

3 éve, 10 hónapja és 8 napja

Kamera van dögivel.

válasz erre