Kiszivárgott képen az iPad Pro, mely szintén nem szenved majd hiányt a kamerákból

2019. szeptember 18.
5.6961
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egész világot sikerült lázba hoznia az Apple-nek az iPhone 11 Pro hátlapjára került ömlesztett kameracsomaggal, mely nem újdonság ugyan az iparban, de senki sem gondolta volna, hogy ezt a finoman szólva sem látvány-orientált megoldást meglépi a cupertinói óriás.

Márpedig meglépte, sőt mi több, arról szólnak a hírek, hogy az új iPad Pro modell is ezen az úton jár majd, lévén Sonny Dickson saját honlapján, megbízható forrásokra hivatkozva bemutatott egy fotót, melyen állítása szerint már ezt a táblagépet láthatjuk, méghozzá a hátulján a rakétavetőkre emlékeztető tripla kamerarendszerrel.

A fénykép és a masina hátteréről sajnos semmiféle egyéb információnk nincs még, ezáltal könnyedén lehet, hogy átverés és hamisítás az egész - különös például, hogy a fotón mintha nem fedné extra üvegbevonat a szenzorokat -, noha a professzionális kamerák alkalmazása kifejezetten jó döntés lenne az Apple részéről az új iPad Prón, mely Dickson szerint állítólag októberben mutatkozhat be 11 és 12,9 hüvelykes változatokban.

Kiszivárgott képen az iPad Pro, mely szintén nem szenved majd hiányt a kamerákból - 2. kép

4 hozzászólás

TEchie

9 hónapja, 1 hete

Ez így rettenetesen néz ki.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ocsmány. Az idei iPhone se szép kamerában de ez sokkal durvább!

válasz erre

inkognito

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Érdekes koncepció. Nem hinném h ipadre is ennyi kamerát raknának. Hiszen eddig is csak 1 kamera volt, annak ellenére h már régóta 2 kamera van az iphoneokon.

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

A dummyk mindig rondák. Ennek ellenére azt nem értem, hogy legutóbb butítottak a kamerán az iPad Próban, most meg mégis beleraknának egy ilyet...? Miért?

válasz erre