Kiszivárgott képen az iPad Pro, mely szintén nem szenved majd hiányt a kamerákból

2019. szeptember 18.
5.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az egész világot sikerült lázba hoznia az Apple-nek az iPhone 11 Pro hátlapjára került ömlesztett kameracsomaggal, mely nem újdonság ugyan az iparban, de senki sem gondolta volna, hogy ezt a finoman szólva sem látvány-orientált megoldást meglépi a cupertinói óriás.
Advertisement

Márpedig meglépte, sőt mi több, arról szólnak a hírek, hogy az új iPad Pro modell is ezen az úton jár majd, lévén Sonny Dickson saját honlapján, megbízható forrásokra hivatkozva bemutatott egy fotót, melyen állítása szerint már ezt a táblagépet láthatjuk, méghozzá a hátulján a rakétavetőkre emlékeztető tripla kamerarendszerrel.

A fénykép és a masina hátteréről sajnos semmiféle egyéb információnk nincs még, ezáltal könnyedén lehet, hogy átverés és hamisítás az egész - különös például, hogy a fotón mintha nem fedné extra üvegbevonat a szenzorokat -, noha a professzionális kamerák alkalmazása kifejezetten jó döntés lenne az Apple részéről az új iPad Prón, mely Dickson szerint állítólag októberben mutatkozhat be 11 és 12,9 hüvelykes változatokban.

Kiszivárgott képen az iPad Pro, mely szintén nem szenved majd hiányt a kamerákból - 2. kép

4 hozzászólás

TEchie

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ez így rettenetesen néz ki.

válasz erre

Levi87

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ocsmány. Az idei iPhone se szép kamerában de ez sokkal durvább! mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

Érdekes koncepció. Nem hinném h ipadre is ennyi kamerát raknának. Hiszen eddig is csak 1 kamera volt, annak ellenére h már régóta 2 kamera van az iphoneokon.

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 19 napja

A dummyk mindig rondák. Ennek ellenére azt nem értem, hogy legutóbb butítottak a kamerán az iPad Próban, most meg mégis beleraknának egy ilyet...? Miért?

válasz erre