Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E?

2019. február 02.
5.5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy fest, hogy hetekkel az új Samsung Galaxy mobilcsalád leleplezése előtt kiszivárgott az S10 olcsóbbik változatának, az S10E-nek a külleme, legalábbis a WinFuture állítása szerint ezt a telefont láthatjuk ezeken a képeken.
 

A képeken egyaránt megcsodálhatjuk a készüléket elölről, hátulról és oldalról is, a látottak alapján pedig nagy valószínűséggel Infinity-O kijelzővel lesz felszerelve a szóban forgó eszköz. Míg az S10 és S10+ esetében három hátsó kamerát rebesgetnek, az S10E esetében mindössze kettőt láthatunk, így vélhetőleg itt is kicsit szorosabbra húzta a Samsung a nadrágszíjat.

Nem kevés specifikációt is kiszivárogtattak a németek, miszerint egy 14,7 centiméter képátlójú képernyőt kap az S10E (pontosan akkorát, mint az iPhone XS), oldalán egy ujjlenyomat leolvasó kapott helyet, az akkumulátor pedig elviekben gyengébb lesz, mint a "nagy tesóké".

Árban 749 eurós összeget, azaz 229 ezer forintot jelöltek meg, ami a közel 306 ezer forintos S10-hez hasonlítva kicsit pénztárcabarátabbnak ígérkezik. Február 20-án egészen biztos kiderül, hogy mi igaz ebből és mi nem!

Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 2. kép


Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 3. kép


Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 4. kép


Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 5. kép


Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 6. kép


Kiszivárgott fotókon a Samsung Galaxy S10E? - 7. kép

3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ha normális hardverrel jön, még talán érdekes is lehet!

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

petrovicsz írta:
Erről most hallok először!
Nem vagy vele egyedül! Gondolom ez lesz az "olcsó" változat, ami még így is legalább 50 ezerrel lesz drágább mint egy kétszer olyan erős Xiaomi. Amit egyébként nem szeretek, de ez akkor is egy vicc.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Erről most hallok először!

válasz erre