Kiszivárgott az Oppo Reno Ace 2 teljes specifikációja

2020. március 30.
5.4661
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A TENAA jóvoltából minden fontos részlet idő előtt kiderült az Oppo következő zászlóshajójáról, mely Reno Ace 2 név alatt egy igazi erőmű lesz, középpontjában a csúcskategóriás Snapdragon 865-ös lapkakészlettel.

Mindezt a gyártó kétféle memóriakonstrukcióval kínálja majd, ezáltal 8/12GB RAM-mal és 128/256GB ROM-mal is kérhetjük, miközben a kijelző egységesen minden típusnál egy 6,5 hüvelykes, tehát egészen nagy full HD+ AMOLED panel lesz, ami képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóval és csepp alakú szenzorsávval is kecsegtet, melyek közül utóbbiban egy 16 megapixeles szelfikamera kapott helyet.

A hátlapi kamerák tekintetében az eszköz összesen négy fényképezőgépet sűrített bele a kör alakú szenzorszigetbe, ezáltal a 48 megapixeles központi lencséhez tartozik majd egy 8- és két darab 2 megapixeles modul is.

Az Android 10 operációs rendszert futtató eszköz fekete, kék és lila színekben kerül majd a boltokba, és bár az akkumulátor kapcsán egy 1955 mAh-s modellről írt a TENAA, azonban ebben a tekintetben vélhetően valami félreértés lesz.
2 hozzászólás

techiii

2 hónapja, 1 napja

Nem túl izgalmas.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 napja

Milyen R2D2 színei vannak.

válasz erre