Kiszivárgott a OnePlus Watch okosóra

2021. március 19.
39.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A OnePlus régóta várt első okosórája most először mutatkozott meg a vállalat közelgő március 23-i bemutató eseménye előtt, amely egyre inkább irrelevánsnak tűnik megint csak, mivel az új termékcsaláddal kapcsolatos szinte minden hír apró darabokban csordogál az interneten.

Az Unbox Therapy által teljes egészében kiderült, hogy a "kreatív" nevű OnePlus Watch nem mutat sok újat tervezés terén. Látható két gomb az óra jobb oldalán (nincs görgethető kapcsoló) egy egyébként abszolút átlagos megjelenésű órán. Érdekesnek tűnnek a szokásos óraszíjak is, a saját gyártású pátok helyett, amelyek olyan vállalatok körében népszerűek, mint az Apple és a Fitbit.


Ishan Agarwal leaker a OnePlus Watch specifikációival kapcsolatban konkrétabb részleteket is elárult, azt állítva, hogy 46 mm-es mérettel rendelkezik, IP68-as vízállósággal rendelkezik, és a OnePlus Warp Charge rendszerének egyik változatát kínálja (egy hét akkumulátor-élettartamot ígér 20 perces töltéssel).

Ezenkívül 4 GB tárhelyet biztosít a készülék, valamint mutatja az értesítéseket, a bejövő hívásokat és automatikusan észlelni, ha a felhasználó edzeni kezd.

2 hozzászólás

Vidoros

3 éve, 3 hónapja és 13 napja

X-edik óra ami semmivel sem tud többet mint a többi... röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

3 éve, 3 hónapja és 13 napja

Tiszta Samsung.

válasz erre