Kiszivárgott a Lumia 950 és a 950XL ára

2015. szeptember 24.
1.1021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Egy spanyol forgalmazó internetes oldalán volt rövid ideig látható a pontos kereskedelmi ár, ezt azonban hamarosan eltávolították onnan, így jelen pillanatban mindössze egy kiegészítő jelenik meg a telefon nevére keresve.

Az időben elmentett képekből azonban kiderül, hogy a Lumia 950 Spanyolországban 659 eurós áron jelenne meg, ami 738 dollárnak felel meg, míg a Lumia 950 XL esetében ez 749 euró (vagyis a mostani árfolyamon számolva 838 dollár).

Az nem világos, hogy ebben az árban bizonyos kiegészítők is benne foglaltatnak-e, így még nem minden részlet ismert.

Ez elsősorban azért lehet fontos kérdés, mert korábban napvilágot látott az értesülés, miszerint a Microsoft az Apple idei párosának árazását követné, ebben azonban mintegy 200 eurót kóstáló különféle kiegészítők is benne foglaltatnának. Mivel egyelőre kizárólag a fenti forgalmazó esetében jelent meg pontos ár, itt még nem mehetünk biztosra, és természetesen az sem teljesen világos, hogy a bemutatót követően milyen menetrendben válna elérhetővé a páros két tagja.

Ha nem tartalmaz kiegészítőt ez az ár, akkor bizony nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha valaki szeretne majd magának egy Lumia 950-et.
nincs még hozzászólás