Kiszivárgott a komplett HTC U12+ specifikáció

2018. május 18.
3.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A címből már lehet sejteni, de azért megerősítjük, hogy Evan Blass keze van a dologban, azaz hogy a közelgő HTC U12+ mobil kvázi teljes specifikációja járja be az internetet, lássuk is mit hozhat a tajvani gyártó.

Május 23-án debütál hivatalosan a HTC újdonsága, ám aki a számok tengerét szereti, az már ma örülhet, hiszen Liquid Surface dizájnnal megáldott U12+ lényegi információi közkinccsé váltak.

A leírás alapján a mobilnál visszatér a korábban látott Edge Sense szorítófunkció, valamint még nem tisztázott, hogy miképp is működnek majd, de új nyomásérzékelős gombokról is szó esik a leírásban. A kijelző 6 colos 2880x1440 pixel felbontással rendelkezik, típusát tekintve pedig Super LCD HDR támogatással.

A teljesítményért a Snapdragon 845 SoC-ja felel, amit 6GB-nyi RAM-mal illetve 64 vagy 128GB-os háttértárral támogatnak a mérnökök. Az IP68-as szabvánnyla rendelkező U12+ egy 3500mAh-s akkumulátort kapott, szoftveres oldalról pedig Android 8.0 Oreo és a HTC Sense felület lesz jelen.

A komplett specifikáció a csiripre kattintva bukkan elő:


3 hozzászólás

TEchie

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Elég komoly hardver lesz benne, de megint el fognak szállni az árral, ebben már most biztos vagyok. És ott fog elbukni a dolog.

válasz erre

Harder

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nem gyenge, de kíváncsi vagyok a sikerre. Az előd nagyon hamar eltűnt a süllyesztőben.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nem gyenge az tény!

válasz erre