Kiszivárgott a HTC Ocean egyik reklámfilmje

2017. január 09.
4.5961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A HTC sokáig az androidos mobilipar egyik legmeghatározóbb gyártójának mondhatta magát, aztán óriási mélyrepülésbe kezdtek, melyből 2016-ban tudtak csak felállni és több olyan terméket is letettek az asztalra, ami a biztató volt.

A 2017-es esztendőt ott szeretnék folytatni, ahol tavaly abbahagyták és néhány nap múlva egészen komoly újdonságokat kaphatunk tőlük. Korábban beszámoltunk már a január 12-én esedékes saját rendezvényükről, melyen új felsőkategóriás családot indíthatnak újra, ez pedig egy promóciós reklám kiszivárgásával már biztosra is vehető.


A híres szivárogtató, Evan Blass ugyanis Twitteren osztott meg egy rövid reklámfilmet, melyen egy egészen ígéretes HTC mobil látható. A készülékről sok minden természetesen nem derül ki, de az jól látszik, hogy az oldalán valamiféle navigációs opció kapott helyet, melyet szoftveresen egészen jól megtámogattak.
2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Annyira lerí hogy ez a szivárogtatás egy vírusmarketing része... szomorú smiley Ez az evleaks is eladja már magát... szomorú smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Hű ez de klassz! meglepett smiley

válasz erre