Kisebb variánst kaphat a Xiaomi Mi Mix

2016. november 19.
3.9591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi az elmúlt néhány évben nagyon tudatosan és okosan felépítette a kínálatát, mely mára már jól bejáratott családnevekből áll, nemrég azonban egy igazán különleges mobilt mutattak be, mely nagyon sokak figyelmét felkeltette.

A Xiaomi Mi Mix azonban csak egy limitált példányszámban készülő modell, mely ráadásul 6,4 hüvelykes kijelzőjével nem éppen a legkompaktabb darab. A mobil azonban hatalmas sikernek mondható és a rendkívül vékony keret a piac egyik friss iránya, vagyis végre sokak előtt jár a kínai óriás.

A legújabb hírek szerint ezt az előnyt szeretnék is megtartani, ráadásul komolyabban ki is használnák, melyhez egy kisebb változatot készítenének. Állítólag Mi Mix Nano néven jöhet a "kisebb" modell, mely 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt vonultatna fel, de megtartaná a Snapdragon 821-es lapkát és a 4GB memóriát.

Többen abban reménykednek, hogy az új modellből már jóval több darab készül vagy akár az is lehetséges, hogy nem limitálják a számát, így óriási mennyiségben tudnák kiszolgálni az igényeket. A nagyobb riválisok leghamarabb csak jövő tavasszal reagálhatnának, így óriási lehetőségen ül a gyártó.
5 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 2 hónapja és 1 napja

Bazinagy, de egy ideig kipróbálnám mennyire tudnék ekkora telefonnal létezni. Elsőnek a 4,5 is zavaróan sok volt a zsebemnek, most mégis 5 van.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 2 hónapja és 1 napja

OMG, még hogy nano...

válasz erre

Santonio

4 éve, 2 hónapja és 1 napja

Az a kemény hogy az 5,5 colt nevezzük kicsinek. Jó teló lesz egyébként.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ebbe is milyen kis erőművet tesznek.

válasz erre

csirkee

4 éve, 2 hónapja és 1 napja

Minek akkor 'telefon'??? Semmi értelme.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink