Kis híján tragédiát okozott egy liftben kigyulladt Samsung Galaxy Note 9

2018. szeptember 17.
3.5851
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár egyedi esetről beszélünk - tehát korai lenne felemlegetni a Note 7-fiaskót -, ellenben a New York Post beszámolója szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem okozott tragédiát a napokban egy kigyulladó Samsung Galaxy Note 9 okostelefon.

Az eset egy Diane Chung nevű ingatlanügynökkel történt még szeptember 3-án, aki éppen egy megbeszélésről indult el, amikor a liftben utazva nyomkodni kezdte a telefonját, miközben azt érzékelte, hogy az eszköz szokatlanul felforrósodik, így gyorsan el is tette a táskájába.

Pár pillanattal később azonban fütyülő hangra és pukkanásokra lett figyelmes, valamint arra, hogy a táskából füst szivárog elő, így gyorsan a földre dobta, kivette belőle a telefont - ekkor több ujját is megégette - és mivel egyre nagyobb füst keletkezett a kabinban, kétségbeesetten nyomkodni kezdte a felvonó gombjait.

A lift azonban egészen az előcsarnokig nem állt meg, így a nő majdnem megfulladt, de amikor kinyílt az ajtó, azonnal kirúgta a továbbra is füstöt okádó telefont, mire egy takarító gyorsan megfogta, és egy vödör vízbe dobta a készüléket.

A nő ujjai könnyebben sérültek, és enyhe füstmérgezést is kapott, de komolyabb baja nem történt, azonban az ügynök most azt tervezi, hogy perre viszi az ügyet, miközben a Samsung is vizsgálatot indított.
2 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Csak a szokásos...

válasz erre

technomancer

9 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hiszem ha látom.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink