Kis híján leégett egy ház egy meghibásodott Galaxy S6 miatt

2017. augusztus 10.
3.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az egy dolog, hogy idehaza tombol a nyár és óriási a hőség, az pedig egy másik, hogy a Samsung újból kiadta a csúfos kudarcba fulladt Note 7-et, de az hogy ennek ellenére is sorra gyulladnak ki a Galaxy mobilok, nagyon szomorú.

Sylvia Adams adott riportot az NBC-nek, akik azért keresték fel a hölgyet, mert egy Samsung Galaxy S6 majdnem porig égette a házát, mindezt úgy, hogy a mobil nyugalmi állapotban volt, senki sem használta.

Az elmondottak alapján, a Samsung-ot nem használták, bár az egyelőre nem ismert, hogy töltőn volt-e, illetve hogy az gyári, vagy esetleg valamilyen haramdik féltől származó megoldás volt.

A hölgy éppen a vonalason beszélt, amikor furcsa sistergést hallott, és amikor a hang irányába ment akkor látta, hogy az okostelefon már lángol, így csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem égett le a háza, amelyben így is jelentős kár keletkezett.

A Samsung jelen pillanatban vizsgálja az esetet, de addig is biztosított a szenvedő félnek egy új telefont, valamint az egészhez annyit tettek hozzá, hogy nem értik az újabban ismét sorozatosan feltűnő problémákat, a telefonjaik biztonságosak.

Kis híján leégett egy ház egy meghibásodott Galaxy S6 miatt - 2. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Érdemes lenne most már ezt komolyabban kivizsgálni. EL tudom képzelni hogy ilyen napszél vagy ilyesmi is állhat a háttérben.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Viszont nézzük a jó oldalát: egyre kevesebb az ilyen hír! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Tudom én, hogy szemétség ilyet mondani, de egyre stabilabb az az állítás, amit korábban mondtam, vagyis az amerikaiakat nem bírják elviselni.

válasz erre