Kis híján leégett egy ház egy meghibásodott Galaxy S6 miatt

2017. augusztus 10.
3.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az egy dolog, hogy idehaza tombol a nyár és óriási a hőség, az pedig egy másik, hogy a Samsung újból kiadta a csúfos kudarcba fulladt Note 7-et, de az hogy ennek ellenére is sorra gyulladnak ki a Galaxy mobilok, nagyon szomorú.

Sylvia Adams adott riportot az NBC-nek, akik azért keresték fel a hölgyet, mert egy Samsung Galaxy S6 majdnem porig égette a házát, mindezt úgy, hogy a mobil nyugalmi állapotban volt, senki sem használta.

Az elmondottak alapján, a Samsung-ot nem használták, bár az egyelőre nem ismert, hogy töltőn volt-e, illetve hogy az gyári, vagy esetleg valamilyen haramdik féltől származó megoldás volt.

A hölgy éppen a vonalason beszélt, amikor furcsa sistergést hallott, és amikor a hang irányába ment akkor látta, hogy az okostelefon már lángol, így csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem égett le a háza, amelyben így is jelentős kár keletkezett.

A Samsung jelen pillanatban vizsgálja az esetet, de addig is biztosított a szenvedő félnek egy új telefont, valamint az egészhez annyit tettek hozzá, hogy nem értik az újabban ismét sorozatosan feltűnő problémákat, a telefonjaik biztonságosak.

Kis híján leégett egy ház egy meghibásodott Galaxy S6 miatt - 2. kép

3 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 19 napja

Érdemes lenne most már ezt komolyabban kivizsgálni. EL tudom képzelni hogy ilyen napszél vagy ilyesmi is állhat a háttérben.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 4 hónapja és 19 napja

Viszont nézzük a jó oldalát: egyre kevesebb az ilyen hír!

válasz erre

rDAVE

3 éve, 4 hónapja és 19 napja

Tudom én, hogy szemétség ilyet mondani, de egyre stabilabb az az állítás, amit korábban mondtam, vagyis az amerikaiakat nem bírják elviselni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink