Kis csúszással érkezett az újabb Mesa RC

2017. április 27.
3.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Emil Velikov kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy publikálja a Linux alatt játszó felhasználók számára az örömhírt, mely szerint kis csúszással ugyan, de megérkezett a Mesa 3D grafikus könyvtár új verziójának második tesztelői változata.

A tervezetthez képest nem fedorás a csúszás, ha használhatjuk ezt a gonosz jelzőt, de volt egy kis fennakadás a múlt hét óta, ugyanis akkor az első RC menetrendszerűen érkezett, míg a mostani, amely már a második RC három nappal később esett be, mint ahogy azt vártuk.

A késés oka sem titok, mint ahogy Emil Velikov mondta, több illesztőprogrammal is nagyobb gond volt, mint ahogy azt kalkulálták, így a probléma megoldásához több idő kellett. Ezek a gondok mind a három gyártó hardvereit érintették, így az Nvidia, Intel és AMD grafikus kártyák nem megfelelő működését kellett megakadályozniuk.

A post végén az is kiderült, hogy szeretnék elkerülni a jövőben az ehhez hasonló nem betartott mérföldköveket, emiatt ragaszkodnak az eredeti tervhez, és a harmadik RC-t a hétvégére ígérik.
2 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Erről jut eszembe a Steam OS hogy áll mostanában?

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

Elég jó játék platform már a Linux, jó lenne még nagyobb támogatás neki.

válasz erre