Kipattintható szelfi kamera kerülhet a Huawei újdonságára, a P Smart Z-re

2019. április 25.
3.4401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A telefonból kipattintható kamerák ígérkeznek a legújabb trendnek az okostelefonok piacán, most például újabb cég integrálhatja ezt a megoldást egy új készülékébe, egészen konkrétan a Huawei.

A Mobielkopen csapata szivárogtatta ki az első renderképeket egy úgynevezett Huawei P Smart Z mobilról, amely a pletykák szerint 6,59 colos képernyővel büszkélkedhet, a bezel épphogy jelen van, illetve a tetején ott feszít a kiugró kamera, ami pedig 16 MP-es teljesítményt tud.

Kirin 710 lapka hajthatja a kompozíciót, amivel beáll a P Smart Z a többi középkategóriás Huawei-mobil sorába, illetve 4 GB RAM-ra számíthatunk 64 GB belső tárhellyel, amit aztán microSD kártyával 512 GB-ig bővíthetünk. Elviekben még a következő hónapban debütál a friss hús, és három színben számíthatunk rá, feketében, kékben és zöldben. Végül pedig az árszabása kapcsán 210 eurót, azaz 65 ezer forintot rebesgetnek.

Kipattintható szelfi kamera kerülhet a Huawei újdonságára, a P Smart Z-re - 2. kép

4 hozzászólás

Mimisz

4 hónapja, 2 napja

Mivel rosszabb ez mint a notch vagy a kameralyuk????
Szerintem teljesen jó az irány. És aki az elhasználódásra hivatkozik magyarázza el hogy miért??? Naponta 3000 szelfit fényképezel???

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 3 napja

Ez egy nagyon gáz vonal.

válasz erre

Porthos

4 hónapja, 3 napja

Ez annyira gáz. Iszonyat hamar el fognak használódni ezek.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 3 napja

Most ez lesz az új irány?!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink